Üdvözlünk

Kiss-Baranyi Gabriella vagyok. Régi vágyam teljesült, gyerekekkel szerettem volna foglalkozni, kifejezetten nekik összeállított, kidolgozott rajztanfolyamokat tartok. Mindig is élt bennem a rajzolás iránti vágy, hogy valami szépet tudjak alkotni, de az általános iskolában inkább elvették a kedvemet a rajzolástól, minthogy fejlődött volna a rajztudásom. Leragadtam egy gyermeki szintű rajztudásnál, mígnem felnőtt koromban jött valami hiányérzet, a kreativitás iránti vágyam vezérelt, így több mindent kipróbáltam, üvegmatricát, decupage technikát, gyöngyfűzést, majd elmentem egy jobb agyféltekés rajztanfolyamra. Itt éreztem azt, hogy végre megtaláltam azt a dolgot, ami igazán ki tudja elégíteni kreativitás iránti igényemet. Azóta is lelkesen rajzolok, meglepek másokat és magamat is egy- egy portréval. Szerettem volna átadni a tudást gyerekeknek, így a tanítási szünetekben jobb agyféltekés rajztanfolyam keretében tanítom meg nekik a portré rajzolás csínját-bínját. Nem sokkal később jött az újabb “szerelem”: a zen rajzolás. Szeretem, hogy nem lehet elrontani, teljesen elvarázsolt az egyszerűsége, sokszínűsége és az, ahogy előhozza a kreatív énünket. Ezt a rajztechnikát dolgoztam ki gyerekek részére egy saját tematika szerint, melyet úgy neveztem el, hogy KreatívRajz . A gyerekek szeretik, hogy azokból az egyszerű mintákból, amiket tanulnak, milyen szépeket lehet alkotni. Nagyon ügyesek még a kisebb gyerekek is, ahogy az alapok megtanítása után beindul a fantáziájuk és folytatják, kiegészítik a megtanult mintákat, saját fantáziájuk szerint. Mindent is díszítenek a tanfolyamokon a mintákkal. A tanfolyam elvégzése után az iskolában mindig használják. Imre Dóra vagyok, angol-biológia szakos tanár. 2017-óta foglalkozom gyerkekkel. Mindenem a kreativitás és hiszek abban, hogy minden helyzetbe lehetséges belecsempészni a nyelvtanulást, melynek a legjobb módja nem más, mint a játék. Dórival álmodtunk egy nagyot és közösan tartunk rajz és angol tanfolyamot, ahol a gyerekek megtanulják a portrérajzolást, amihez hozzá jön még, hogy játékos módon tanulhatnak meg angolul, vagy éppen szinten tarthatják az addigi tudásukat, hogy a nyári szünetben se felejtsék el.
Csodálatos érzés látni azt a megelégedettséget és büszkeséget a gyerekek és a szülők arcán, ahogy sokan a pálcika embertől indulva a tanfolyam végére egy kész remekművel fejezik be a tanfolyamot.
06 70 235 3616

Üdvözlünk

Kiss-Baranyi Gabriella vagyok. Régi vágyam teljesült, gyerekekkel szerettem volna foglalkozni, kifejezetten nekik összeállított, kidolgozott rajztanfolyamokat tartok. Mindig is élt bennem a rajzolás iránti vágy, hogy valami szépet tudjak alkotni, de az általános iskolában inkább elvették a kedvemet a rajzolástól, minthogy fejlődött volna a rajztudásom. Leragadtam egy gyermeki szintű rajztudásnál, mígnem felnőtt koromban jött valami hiányérzet, a kreativitás iránti vágyam vezérelt, így több mindent kipróbáltam, üvegmatricát, decupage technikát, gyöngyfűzést, majd elmentem egy jobb agyféltekés rajztanfolyamra. Itt éreztem azt, hogy végre megtaláltam azt a dolgot, ami igazán ki tudja elégíteni kreativitás iránti igényemet. Azóta is lelkesen rajzolok, meglepek másokat és magamat is egy-egy portréval. Szerettem volna átadni a tudást gyerekeknek, így a tanítási szünetekben jobb agyféltekés rajztanfolyam keretében tanítom meg nekik a portré rajzolás csínját-bínját. Nem sokkal később jött az újabb “szerelem”: a zen rajzolás. Szeretem, hogy nem lehet elrontani, teljesen elvarázsolt az egyszerűsége, sokszínűsége és az, ahogy előhozza a kreatív énünket. Ezt a rajztechnikát dolgoztam ki gyerekek részére egy saját tematika szerint, melyet úgy neveztem el, hogy KreatívRajz . A gyerekek szeretik, hogy azokból az egyszerű mintákból, amiket tanulnak, milyen szépeket lehet alkotni. Nagyon ügyesek még a kisebb gyerekek is, ahogy az alapok megtanítása után beindul a fantáziájuk és folytatják, kiegészítik a megtanult mintákat, saját fantáziájuk szerint. Mindent is díszítenek a tanfolyamokon a mintákkal. A tanfolyam elvégzése után az iskolában mindig használják. Imre Dóra vagyok, angol-biológia szakos tanár. 2017- óta foglalkozom gyerkekkel. Mindenem a kreativitás és hiszek abban, hogy minden helyzetbe lehetséges belecsempészni a nyelvtanulást, melynek a legjobb módja nem más, mint a játék. Dórival álmodtunk egy nagyot és közösan tartunk rajz és angol tanfolyamot, ahol a gyerekek megtanulják a portrérajzolást, amihez hozzá jön még, hogy játékos módon tanulhatnak meg angolul, vagy éppen szinten tarthatják az addigi tudásukat, hogy a nyári szünetben se felejtsék el.
Csodálatos érzés látni azt a megelégedettséget és büszkeséget a gyerekek és a szülők arcán, ahogy sokan a pálcika embertől indulva a tanfolyam végére egy kész remekművel fejezik be a tanfolyamot.
KreatívRajzTanoda
Pálcikaembertől     a kész portréig
06 70 235 3616